DrieKansen

3K foto

Op DrieKansen zitten leerlingen van 4 tot 20 jaar. Deze afdeling is gehuisvest in Ermelo op het terrein van ’s Heeren Loo. DrieKansen is begonnen als een samenwerkingsproject tussen de Lelie, Emaus College cluster 4, en zorginstelling ’s Heeren Loo. Het is gericht op leerlingen met een speciale zorgvraag rondom gedrag. De leerlingen op deze school zijn onderverdeeld in één SO-groep (leerlingen tot 12 jaar) en twee VSO groepen (leerlingen vanaf 12 jaar). DrieKansen heeft groepen met maximaal 7 leerlingen per groep. In de VSO groepen van DrieKansen is het praktisch bezig zijn het belangrijkste onderdeel in het lesprogramma. In de SO groep wordt de nadruk gelegd op zelfredzaamheid en zelfstandigheid. In alle groepen wordt er sterk individueel gewerkt.

In 2015 is er vanuit DrieKansen een onderwijs-zorggroep van start gegaan waarin cliënten van ’s Heeren Loo, die voorheen aangewezen waren op dagbesteding, onderwijs op locatie krijgen. Leerlingen vanaf 6 jaar krijgen hier individueel afgestemd onderwijs.

Heeft u vragen, of wenst u meer informatie? Via ‘contact‘ kunt een email sturen. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze school.

Copyright 2018 De Lelie