Midden A

Wij zijn de leerlingen van Midden A. Wij houden erg van lol maken, buiten spelen, gezelschapsspelletjes doen, spelen met de trein, duplo of lego. Maar we werken ook hard aan onze doelen van klokkijken, geld-rekenen, begrijpend lezen en schrijven. Ook praktische redzaamheid en sociale emotionele ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Gezellig knutselen doen we het liefst met een muziekje aan en zingen dan ook lekker mee. Een echte gezelligheidsklas zijn wij dus! Onze juffen zijn: Juf Hennie, juf Willemieke, Juf Wilma en juf Penny. Meester Peter en juf Marjan zijn ook vaak in onze klas.

v.l.n.r.: Quincy, Marjan, Tom, Kim, Aimee, Ellen, Dennis, Quièmo en Lucas. Je ziet hier ook onze klas. We hebben fijne ruime werk- en speelplekken. En in het hoekje een bankje om heerlijk op de lezen, foto’s te kijken of relaxen. In de hal, snoezelruimte of keuken zijn we ook geregeld te vinden.

In de eerste week hebben we reuze bellen gemaakt en zijn we eendjes gaan voeren. In de pauze spelen we op, het voor ons nieuwe plein. Dit vinden we erg leuk!

 

Tijdens de kookles hebben Kim en Quièmo heerlijke pannenkoeken gebakken!

 

Copyright 2018 De Lelie