SO-groep

Van links naar rechts: Ayoub, Esther,  Milan, Johnny, Suhaib.

Dit is de SO Onderwijs Zorg Groep.

Hallo, wij zijn de jongste groep van de 2 onderwijs zorg groepen bij Driekansen. We zijn gevestigd op het terrein van ‘s Heeren Lloo in het gebouw van de trekvogels aan de Zusterkamp. We zitten hier samen met 6 dagbestedingsgroepen. In principe streven wij ernaar alle kinderen die op de dagbestedingsgroepen zitten onderwijs te bieden. Omdat de doelgroep zeer divers is, is dat altijd maatwerk. Waar mogelijk komen de kinderen in kleine groepjes naar de klas, als dat voor een kind nog niet mogelijk is kan het ook zijn dat hij/zij individueel naar de klas komt of dat de leerkracht zelfs naar het kind toe gaat in de groep.

Bij de start van het schooljaar telt de SO groep 5 leerlingen , dat aantal zal naar verwachting in de loop van het jaar oplopen. Over het algemeen zitten in onze klas leerlingen tussen de 6 en 13 jaar.

In onze klas zijn we d.m.v. thema’s spelenderwijs aan het leren over verschillende onderwerpen, maar vooral de sociaal emotionele ontwikkeling en basisvaardigheden zoals werkhouding en zelfredzaamheid nemen een belangrijke plaats in ons onderwijs.

Juf Resie                                       Juf Ellen

 

 

Copyright 2018 De Lelie