Bereikbaarheid

De VSO-locatie van de school ligt vlakbij een woonwijk. Vlakbij de school, aan de Vondellaan is een bushalte, waardoor de school met openbaar vervoer makkelijk te bereiken is. Vanaf de  bushalte aan Vondellaan loopt u een stukje terug  tot u aan uw linkerhand  de Anne Franklaan ziet.  Deze loopt u af tot de eerste straat links.  U bent nu op de Thorbeckelaan gearriveerd. Direct aan uw rechterhand vind u, achter het hek, de school.

De locatie SO ligt aan de Fokko Kortlanglaan, in het buitengebied van Harderwijk. Ook hier is een bushalte, waar elk kwartier een bus komt. Vanaf de bushalte slaat u de eerste straat links de Fokko Kortlanglaan in. De school vindt u aan uw rechterhand.

De locatie Driekansen ligt op het terrein van ’s Heerenloo in Ermelo. Deze locatie ligt op een unieke plek waar rust en ruimte een belangrijke plaats innemen. Het adres is Enckerkamp 16. De dichtstbijzijnde bushalte is op de Bazuindreef in Harderwijk, vanaf hier is het 15 minuten lopen. Met de auto is Driekansen goed te bereiken.

Copyright 2019 De Lelie