Kantine VSO

Elke vrijdag hebben we op het VSO ‘Kantine’. Zes leerlingen uit de midden of eindgroepen helpen met koken en bakken. Er worden elke week drie verschillende gerechtjes gemaakt, te denken valt aan: broodje gezond, tosti Hawaii, gehaktbal, pizzapunt, broodje visstick, pannenkoek, fruitsalade, broodje ragout, pasteitje, vlaflip enz.

Omdat we bezig zijn met het thema “de gezonde school” staat er elke week ook een (extra) gezond gerecht op de menulijst.

Alle leerlingen (en leerkrachten) van het VSO krijgen de mogelijkheid om voor € 1,- een gerechtje te kopen. Voor € 0,50 kan er ook een drankje besteld worden: melk, karnemelk, yoghurt drink, multi-vitamine drank en zero limonade. De groepen halen in twee shifts de bestelling af bij de uitgiftebalie van de kantine en eten in hun eigen groep.

Op vrijdag is de kantine geopend. Op deze dag wordt er ook afgerekend.
Dit schooljaar starten we voor de betaling van de gerechten met een strippenkaart.
Er kan gekozen worden voor een strippenkaart van 5 of 10 euro. Als u een strippenkaart wilt aanschaffen voor uw kind, geeft u dan 5 of 10 euro mee aan uw kind uiterlijk op de donderdag voor de vrijdag waarop uw kind mee wil doen aan de kantine. De strippenkaart wordt dan op naam van uw kind gezet en bewaard in de kantine. De bestelde gerechten en dranken van uw kind worden van zijn/haar strippenkaart afgestreept tot de strippenkaart vol is.

Uw kind neemt op vrijdag, net als op alle andere schooldagen, zijn/haar eigen lunchpakket mee (als uw kind een bestelling heeft gedaan kunt u iets minder meegeven maar een gerecht uit de kantine is geen vervanging van de eigen lunch).

Copyright 2024 De Lelie